De laatste week ´all alone`
Blijf op de hoogte en volg Anne
14 Januari 2006 | Mexico, Mérida
Ik kwam rond 8u de volgende ochtend aan in Merida. Heb toen het eerste best hostel genomen wat ik tegen kwam, maar dat was achteraf niet zo´n goed idee. Het was best vies, maar ik dat voor 1 nacht en dan zoek ik iets anders. Maar toen ik even naar de wc was geweest, bleek mijn geld gestolen te zijn (ongv. 50-70 euro!). Ik had natuurlijk geen bewijs en het was stom dat ik mijn spullen niet in mijn kluisje gedaan had. Maar ik was echt boos! Ik had mijn geld voor mijn kamer terug geeist en ben naar een ander hostel gegaan. Begon goed, de eerste dag alleen en meteen al beroofd! Maar ja, kan wel zitten janken, maar dat schiet ook niet op. De volgende dag ben ik naar `Progreso` gegaan, een klein vissersdorpje. Dat was wel lekker, een dagje alleen naar het strand!
Gisteren ben ik met een Engels stel naar `Celestun` gegaan. Dat is ook een badplaatsje dat bekend staat voor de vele vogels, waaronder flamingo`s! We hebben daar een boottocht gedaanen daarna nog in een visrestaurant gegeten. Was heel gezellig!
Vandaag ga ik nog even in de stad rondlopen, op zoek naar kadootjes. Morgenvroeg moet ik om 5u opstaan om naar het vliegveld te gaan. Ik kom dan rond 9u aan in Mexico City. Ik laat mijn grote rugzak in een kluisje op het vliegveld en neem een taxi naar het huis van mijn Duitse vrienden (die ik in Puerto Escondido heb leren kennen). Daar mag ik 2 nachtjes slapen. Ik hoop dat ik nog wat van de stad kan zien! En dan vlieg ik komende dinsdag alweer naar huis.
Echt raar om hier weg te gaan. Ik heb echt een hele leuke tijd gehad. Veel interessante mensen leren kennen, veel dingen meegemaakt en veel geleerd. Ben wel bang voor een kleine cultuurschock. Iedereen is zo relaxed hier, ze genieten echt van het leven en in Nederland is iedereen altijd zo gestresst. En natuurlijk het weer, wat zal ik het koud hebben. Maar dat komt allemaal goed! Iedereen hartstikke bedankt voor jullie berichtjes en steun. Heeft me echt heel goed gedaan! Tot volgende week xxxxxxx
14 Januari 2006 - 18:41
Leonie:
hey meiske
Ik denk zeker dat je weer moet wennen als je hier komt...nu kun je hier wel iedereen onder de tafel drinken haha Wij zijn nu helemaal klaar met ons huisje ben super benieuwd wat je er van vind? Heel veel plezier nog deze week tot volgende week!!! Kus hans en leonie -
16 Januari 2006 - 10:16
Suus:
Hey Annie,
Das wel echt klote ja, alleen zijn en dan ook nog beroofd.. Hoop dat je het nog even vol houdt daar alleen en we zien je heel graag terug hier. Koud is het zeker ja..
Je hebt straks nog even om te wennen aan de gang van zaken hier dus daar zou ik me niet al te druk over maken.Ik denk dat het altijd wel moeilijk is om over te stappen van cultuur..
Ben blij als je weer terug bent..
xx suus -
16 Januari 2006 - 12:06
Monique:
He,
Nog een gelukkig nieuwjaar!!!
Wat balen zeg dat je bestolen bent!!
Nou zo te zien en te lezen heb je het echt fantasties gehad!!
Ik wens je een fijne terugreis!!!
Tot in Eindhoven!!
Liefs Monique C -
17 Januari 2006 - 18:36
Janneke:
Heylo! Nou nog één nachtje slapen meis en dan ben je weer terug!! Gelukkig maar, want het heeft nou toch wel lang genoeg geduurd haha!
Hoop dat je een fijne laatste week hebt gehad afgezien van dat ze je geld hebben gestolen...
Ik zie je snel! Fijne terugreis!
XxXxxx Janneke -
17 Januari 2006 - 18:36
Janneke:
Ik zie je snel! Fijne terugreis!
XxXxxx Janneke -
17 Januari 2006 - 20:00
Koen En Adrien:
Ha die Anne,
Je zit op het moment ws in het vliegtuig. Nog ff en dan ben je erweer! We ondersteunen je wel met je cultuurschock....... gewoon veel vertellen over je geweldige ervaringen! tot snel groetjes Koen en adrien -
18 Januari 2006 - 10:26
Linda:
Ha anne vandaag land je alweer op brussel en zit je avontuur er op.
Ik vond het echt leuk om al je verhalen te lezen, en zo mee te kijken hoe super het daar is en hoe leuk je het hebt gehad. En die cultuurschock ja dat zal vast wel, en natuurlijk verwachten we je weer snel op de training! gr linda -
24 Februari 2006 - 18:25
Gezuster:
Hey Anne,
Wow, dat zijn echt mooie pics! Vooral met die vogels enzo... Grappig om het moderne gedeelte van de stad te zien. Durf te wedden dat het door Amerikanen gebouwd is.
Spreek je snel, XXX Ingrittus